Servicii

FUTURE ZENBAU CONSTRUCT

Executam toate tipurile de lucrari de constructii, nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;
- O companie cu preturi accesibile.

Respectam:
- Standardele de calitate;
- Termenele de realizare stabilite.

Cum soliciti o oferta / lucrare?

Construction-Management

Intra in sectiunea CONTACT , trimite-ne datele tale de contact impreuna cu date ale lucrarii tale (planuri, schite, etc.) si vei fi contactat in maxim 12 ore de unul din specialistii nostrii.

E simplu!

Banner Zenbau2

 Intelegem ca nevoile partenerilor nostri sunt variate si de aceea oferim solutii de durata, moderne si inovative.Deasemenea printr-un program de lucru flexibil incercam sa nu afectam prin prezenta noastra activitatile zilnice ale partenerilor. In acelasi timp dispunem de o dotare tehnica corespunzatoare si de cea mai buna calitate care ne ajuta sa desfasuram sarcinile trasate in deplina siguranta.

Specialistii nostri au o vasta experienta in domeniu. Future Zenbau Construct pune un accent deosebit pe specializarea angajatilor astfel incat sa indeplineasca cele mai inalte standarde de performanta.

Echipamentele, sculele, sistemele de vopsit au o performanta ridicata fiind furnizate de producatori autorizati insotite de certificate de conformitate ceea ce permite realizarea unor lucrari de mare amploare, cu grad mare de complexitate si standarde inalte de calitate.

Future Zenbau Construct ofera pe langa serviciile enumerate mai jos si suport tehnic pentru diverse probleme care pot sa apara post lucrare sau post reamenajare. De asemenea putem oferi transportul materialelor necesare lucrarilor, consultanta in procurarea acestora sau la intelegere cu clientii putem realiza noi tot procesul. Putem asigura si pregatirea zonei de lucru,  si debarasarea molozului si gunoaielor rezultate in urma lucrarilor cat si curatarea spatiilor dupa executia lucrarilor.

Pentru a incepe insa executia unei lucrari trebuie totusi sa parcurgem cateva etape esentiale. Programam o vizita intiala cu unul sau doi reprezentanti pentru a stabili cererile si pentru intocmirea unui rezumat. Analizam informatiile si bugetul, stabilim scopul constructiei, si desfasurarea proiectului. Durata executiei poate varia de la 2-3 luni pentru o constructie la rosu pana la 4-5 luni pentru o lucrare mai complexa. Ne angajam ca pe durata lucrarii sa fim un partener de incredere si un colaborator pe termen lung. 

Ofera constructiei tale materiale de o calitate superioara.

Fa alegerea inspirata si ofera-ti confortul dorit!

Alege ZENbau Construct!