Zenbau Construct

FUTURE ZENBAU CONSTRUCT

Executam toate tipurile de lucrari de constructii, nemaifiind nevoie sa apelati la altcineva;
- O companie cu preturi accesibile.

Respectam:
- Standardele de calitate;
- Termenele de realizare stabilite.

Cum soliciti o oferta / lucrare?

Construction-Management

Intra in sectiunea CONTACT , trimite-ne datele tale de contact impreuna cu date ale lucrarii tale (planuri, schite, etc.) si vei fi contactat in maxim 12 ore de unul din specialistii nostrii.

E simplu!

Banner Zenbau2

FUTURE ZENBAU CONSTRUCT

GeneralContractorIcon1

Casti-de-protectie


Future Zenbau Construct are o experienta de peste 9 ani in domeniul constructiilor si o multitudine de proiecte de succes. Future Zenbau Construct va ofera o gama variata de lucrari atat in domeniul comercial, industrial cat si cel rezidential. Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt caracteristicile care ne incadrează in categoria de top a firmelor de constructii din Bucuresti.

Cheia succesului nostru este reprezentata de lucrul alaturi de partenerii nostri. Utilizand cunostintele noastre si inovatia, oferim cele mai bune solutii care imbunatatesc rezultatul final intr-un mod eficient din punct de vedere al costurilor.

Future Zenbau Construct duce la indeplinire proiectele prin contracte ferme, cu termene de realizare bine stabilite si de comun acord cu clientii nostri.

Pentru a va oferi cel mai  bun raport calitate – pret al lucrarilor, tratam serios si individual fiecare proiect analizand temeinic posibilitatile de realizare. Punem la dispozitie echipe formate din oameni specializati pe  categorii de lucrari aferente.

Obiectivul  nostru este acela de a dezvolta parteneriate durabile cu clientii nostri. Serviciile personalizate pe care le oferim acestora reprezinta solutia care raspunde nevoilor acestora. Imbinand armonios simplitatea, proportia si confortul, punem la dispozitie un pachet complet de servicii adaptate fiecarui proiect in parte.

TRANSPARENTA

Increderea partenerilor nostri este foarte importanta pentru noi, de aceea incurajam dialogul deschis si corect. Schimbul continuu de informatii ne ajuta sa indeplinim toate cerintele si nevoile partenerilor nostri.

INTEGRITATE

Angajatul Future Zenbau Construct este corect si bine pregatit. Compania noastra nu face niciodata rabat in ceea ce priveste exigentele sale legate de atitudinea angajatilor sai.

LUCRUL IN ECHIPA

Specialistii nostri sunt instruiti sa colaboreze cu personalul responsabil din cadrul companiilor partenere si sa asculte solicitarile acestora astfel incat rezultatul final sa indeplineasca cerintele ambelor parti.

 

535